Skip to content

Μαρία Δημοπούλου

Η Δημοπούλου Μαρία είναι πτυχιούχος του τμήματος Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών στην επιστήμη Τροφίμων καθώς και διδακτορικού διπλώματος στην Οινολογία από το πανεπιστήμιο του Μπορντώ στη Γαλλία. Σήμερα εργάζεται σαν μεταδιδακτορική φοιτήτρια στο Γεωπονικό πανεπιστήμιο Αθηνών στο εργαστήριο Μικροβιολογίας και Βιοτεχνολογίας τροφίμων καθώς και σαν επιστημονική συνεργάτιδα στο πανεπιστήμιο Δυτικής […]

EUR